ФОРУМИ - ОБЈАВИprodaja guma Long March

TRANSLOG SISTEM D.O.O. logo


prodaja guma Long March

Na stanju imamo gume Long March

215/75 R 17,5 LM216 VOLAN

315/80 R 22,5 LM216 VOLAN I LM 326 POGON

315/60R22,5 LM 326 POGON -akcija

315/70 R22,5 LM326 POGON

295/60 R22,5 LM326 POGON 

295/80 R22,5 LM 326 POGON

Za sve informacije kontaktirajte me na telefon 0646490239 Mirjana

 

Re: prodaja guma Long March

315/60/22,5 cetiri komada lm, cena me interesuje u kesu

 

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET