ФИРМИ ПО РЕГИОНИ ВО БУГАРИЈА ФИРМИ, КОИШТО РАБОТАТ ВО РЕГИОН  , БУГАРИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 4333 фирми

"BG Logic" ЕООD , ID 150278

    mr. Константин Досев , управител
Директен телефон: +359-888-99****
GSM: +359-888-99****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа , Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Велика Британија Германија (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"DIEM - Emil Iliev" ET , ID 185143

    mr. Емил Илиев , Управител
Директен телефон: 359-88-877****
GSM: 359-88-877****
Факс: 359-02-922****
BG - Бугарија, , 1172 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NN-ТRANS" ЕООD , ID 576471

    mr. Никола Николов , шофьор
Директен телефон: +359-877-44****
GSM: +359-877-44****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Vratsa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Пакетирање , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ГРУП ПЛЮС"ООД , ID 970027

    mrs. Наталия Борисова , директор
Директен телефон: +359-2-936****
GSM: +359-2-936****
Факс: +359-2-936****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 20)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ИНВЕСТ КОНСУЛТ" ООД , ID 838610

    mr. Марин Аладжов , Управител
Директен телефон: +359-73-88****
GSM: +359-888-713****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Blagoevgrad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Македонија
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"СТРОЙПРОЕКТ" еоод , ID 114492

    mr. В. Иванов , Спедитор
Директен телефон: 359-02-983****
GSM: 359-888-36****
Факс: 359-02-983****
BG - Бугарија, , 1202 Sofia

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

123 , ID 483946

    mr. Ross , ceo
Директен телефон: ****
GSM: +359-123-12****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

13-M Commerce Ltd , ID 155391

    mrs. Maya Nikolova , Manager
Директен телефон: 359-2-978****
GSM: 359-888-66****
Факс: 359-2-978****
BG - Бугарија, , 1592 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

13-M Commerce Ltd. , ID 646259

    mrs. Maya Nikolova , Manager
Директен телефон: 359-2-978****
GSM: 359-888-66****
Факс: 359-2-978****
BG - Бугарија, , 1592 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

234234 , ID 249056

    mr. 233 , 2323
Директен телефон: ****
GSM: +359****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B TRANS , ID 590977

    mr. Srdjan Ruzdic , Stip
Директен телефон: 00389-70-322****
GSM: 44-70-32****
Факс: 4400389-32-39****
BG - Бугарија, , 2000 Штип

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B ТRANS ЕООD , ID 131729

    mr. Srdjan Ruzdic , Sopstvenik
Директен телефон: +389-70-32****
GSM: +389-70-32****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Petrich

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за меѓународни превози , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Белгија Германија (оќе 12)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

365 TRANS ЕООD , ID 187246

    mr. Georgi Todorov , manager
Директен телефон: +359-878-74****
GSM: +359-878-74****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3Ccreative Ltd. , ID 128161

    mr. Venzislav Koruev , MD
Директен телефон: 359-2-81****
GSM: 359-895-61****
Факс: 359-2-80****
BG - Бугарија, , 1756 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3V SOLUTIONS ООD , ID 779552

    mr. Ivaylo Vasilev , управител
Директен телефон: +359-894-34****
GSM: +359-894-34****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4oko , ID 328829

    mr. pavlov , 70
Директен телефон: 359-878-74****
GSM: 359-878-74****
Факс: 359-878-37****
BG - Бугарија, , 2360 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A Q ООD , ID 169982

    mr. Mihail Marin , Forwarders
Директен телефон: 359-2-483****
GSM: 359-885-24****
Факс: 359-887-16****
BG - Бугарија, , 1225 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A & R TRANS EOOD , ID 437532

    mr. Andrei Stoichkov , Speditor
Директен телефон: ****
GSM: +359-888-97****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (3)

A LOGISTICS LTD , ID 868261

    mrs. YANEVA , upravitel
Директен телефон: ****
GSM: +359-888-71****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A LOGISTICS EOOD , ID 858306

    mr. Silvia Petkova , tyrgovec
Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-889-02****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги , Царински услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија Албанија Белгија (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A LOGISTICS LTD , ID 225368

    mrs. Natalia Yaneva , Manager
Директен телефон: 359-2-439****
GSM: 359-89-550****
Факс: 359-2-439****
BG - Бугарија, , 1680 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија Белгија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со приколка со рамно лежиште , Складишни услуги , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Asia Џорџија Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P Consult ltd. , ID 158786

    . Ms. Elena Hristova - Manager ,
Директен телефон: +359-2-939****
GSM: +359-899-80****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P Consult ltd. , ID 996681

    mrs. Elena Hristova , Manager
Директен телефон: 359-2-873-4****
GSM: 359-89-980****
Факс: 359-2-873 4****
BG - Бугарија, , 1113 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија Австрија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A PLUS K TRANS , ID 488620

    mr. RADOSLAV GUNEV , MANAGER
Директен телефон: 359-888-60****
GSM: 359-877-03****
Факс: 359-2****
BG - Бугарија, , 1281 Novi Iskur

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 4333 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во, транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Складишни услуги -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Колективен превоз -, Царински услуги -, Превоз со камион ладилник -, Складирање -, Превоз на текстил -, Камиони за внатрешни превози -, Амалски услуги -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Амалски услуги - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Складирање - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Складирање -, Амалски услуги -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на опасни товари(ADR) - Австрија, Складишни услуги - Австрија, Камиони за внатрешни превози - Австрија, Камиони за меѓународни превози - Австрија, Превоз на текстил - Австрија, Складирање - Австрија, Амалски услуги - Австрија, Превоз со камион ладилник - Австрија, Превоз на опасни товари(ADR) - Белгија, Складишни услуги - Белгија, Камиони за внатрешни превози - Белгија, Камиони за меѓународни превози - Белгија, Превоз на текстил - Белгија, Складирање - Белгија, Амалски услуги - Белгија, Превоз со камион ладилник - Белгија


ПОКАЖИ ГИ ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ ПО РЕГИОНИ ВО ДРУГА ДРЖАВА


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET