ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 8338 фирми

OZONE PLUS d.o.o. , ID 267576

    mr. Zvonimir Cestar , komercijala
Директен телефон: +385-1-368****
GSM: +385-91-368****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Agrogan-grup"srl , ID 161030

    mrs. Oliga , meneger
Директен телефон: 373-22-72****
GSM: 373-60-13****
Факс: 373-22-72****
MD - Молдова, , 2038 Chişinău

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"MEDEO" , ID 119451

    mr. Marković Djordje , Vlasnik
Директен телефон: 382-88-78****
GSM: 381-65-619****
Факс: 382-88-78****
ME - Црна Гора, , 85340 Herceg-Novi

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"АТО Импекс" , ID 826016

    mr. Vasilev , Управител
Директен телефон: 359-887-30****
GSM: 359-887-30****
Факс: 359-66-80****
BG - Бугарија, , 5300 Gabrovo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ИНВЕСТ КОНСУЛТ" ООД , ID 838610

    mr. Марин Аладжов , Управител
Директен телефон: +359-73-88****
GSM: +359-888-713****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Blagoevgrad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Македонија
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

-IM TRADE CENTER KFT , ID 176622

    mrs. Maria Nagy , vlasnik
Директен телефон: 36-70-452****
GSM: 36-70-452****
Факс: 36-79-42****
HU - Унгарија, , 6500 Baja

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

007 Miletić doo , ID 156551

    mr. Nediljko Miletić , direktor
Директен телефон: 385-21-21****
GSM: 385-91-400****
Факс: 385-21-21****
HR - Хрватска, 20- Split, 21210

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

012 EMMA FLOWERS DOO , ID 185228

    mr. Darko Jovanovic , Vlasnik
Директен телефон: ****
GSM: 230649313@+381-65-866****
Факс: ****
RS - Србија, , Požarevac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

0plus International , ID 185983

    . Mr. Erich Gollent - Orga , Mr.
Директен телефон: +49-2241-995****
GSM: +49-176-2350****
Факс: +49-2241-995****
DE - Германија, , Troisdorf

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Германија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

11223344 , ID 373010

    mr. qwqwqw , qwqwqw
Директен телефон: 40-12-312****
GSM: 40-12-1212****
Факс: 40-12-13212****
RO - Романија, 11- Piteşti, 11223344

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Романија Финска
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2.MAJ , ID 197826

    mr. ENVER SULJIC , MANAGER
Директен телефон: 381-20-31****
GSM: 381-63-63****
Факс: 381-20-31****
RS - Србија, , 36300 Novi Pazar

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2k welding , ID 182389

    mr. kadir beyenal , genel müdür
Директен телефон: ****
GSM: +90-544-742****
Факс: ****
TR - Турција, , Sakarya

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2MG COMMERCE d.o.o. , ID 181570

    mr. Goran Puzigaca , Menadzer prodaje
Директен телефон: +387-52-23****
GSM: +387-66-79****
Факс: +387-52-23****
BA - Босна и Херцеговина, , Prijedor

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2ML d.o.o. , ID 140753

    mr. MARKO TREVEN , MANAGER
Директен телефон: 386-40-82****
GSM: 386-40-82****
Факс: 386-41-754****
SI - Словенија, , 1370 Logatec

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Словенија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2ML DOO , ID 408772

    mr. Marko Treven , Direktor
Директен телефон: +386-40-82****
GSM: +386-40-82****
Факс: ****
SI - Словенија, , 1370 Logatec

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Македонија Словенија Србија (оќе 1)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2N CONSEDIL S.R.L. , ID 409940

    mr. Chiper Neculai , Manager
Директен телефон: 40-233-79****
GSM: 40-233-79****
Факс: 40-233-7****
RO - Романија, 61- Piatra Neamţ, 612500 TG. NEAMT

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D MILPROMET DOO , ID 789929

    mr. Milovan , Direktor
Директен телефон: +381-64-352****
GSM: +381-64-352****
Факс: ****
RS - Србија, , Dimitrovgrad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3F COMERC PLAV , ID 174084

    mr. Fadil , Manager
Директен телефон: ****
GSM: +382-69-52****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , Plav

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3G , ID 678056

    . Mr. Ahmed Kodsh - Maneger , Mr.
Директен телефон: 0-2-295****
GSM: 0-2-012388****
Факс: 0-2-698****
- ,

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3M , ID 208671

    mr. Miralem Pedic , Prodavač
Директен телефон: ****
GSM: +43-664-867****
Факс: ****
AT - Австрија, , Saalfelden am Steinernen Meer

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4MYHOME GMBH , ID 192301

    mr. Dejan , ceo
Директен телефон: ****
GSM: +41-76-374****
Факс: ****
CH - Швајцарија, , Regensdorf

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Швајцарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4N2D OTOMOTİV , ID 212896

    mr. naim demirci , yedek parça
Директен телефон: +90-535-252-7****
GSM: +90-535-252****
Факс: ****
TR - Турција, , Selcuklu

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Туркменистан Турција
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

4x4 OPREMA DOO , ID 212352

    mr. Zoran Popovic , General Manager
Директен телефон: 381-64-575****
GSM: 381-64-575****
Факс: 381-21-51****
RS - Србија, , 21000 Novi Sad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Србија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

61 Co Ltd. , ID 706159

    mr. Georgi Zarkov , Owner
Директен телефон: 359-68-60****
GSM: 359-888-62****
Факс: 359-68-60****
BG - Бугарија, , 5500 Lovech

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

673 Import & Export AB , ID 162651

    mr. Sead Zekic , VD
Директен телефон: +46-736660355-00****
GSM: +46-000000-000****
Факс: +46-735114905-000****
SE - Шведска, , Varberg

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Колективен превоз , Превоз на текстил  

Меѓународни дестинации

Бугарија Данска Норвешка Словачка (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Србија, Трговски фирми Увозници-извозници в Србија, транспортни фирми во Бугарија, Трговски фирми Увозници-извозници в Бугарија, транспортни фирми во Хрватска, Трговски фирми Увозници-извозници в Хрватска, транспортни фирми во Турција, Трговски фирми Увозници-извозници в Турција, транспортни фирми во Словенија, Трговски фирми Увозници-извозници в Словенија, Превоз од склад до склад, Камиони за внатрешни превози, Превоз на цели товари, Превоз на текстил, Шпедиторски услуги, Камиони за меѓународни превози, Колективен превоз, Превоз на неполни товари, транспортни фирми в Балкански полуостров, Трговски фирми Увозници-извозници во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Трговски фирми Увозници-извозници во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Трговски фирми Увозници-извозници во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Трговски фирми Увозници-извозници во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Трговски фирми Увозници-извозници Европа, транспортни фирми Азија, Трговски фирми Увозници-извозници Азија, транспортни фирми Африка, Трговски фирми Увозници-извозници Африка, Камиони за меѓународни превози -, Превоз од склад до склад -, Колективен превоз -, Шпедиторски услуги -, Превоз на текстил -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози -, Превоз на неполни товари -, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Колективен превоз - Србија, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз на текстил - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Превоз на неполни товари - Србија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз од склад до склад - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Шпедиторски услуги - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Превоз на неполни товари - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Хрватска, Превоз од склад до склад - Хрватска, Колективен превоз - Хрватска, Шпедиторски услуги - Хрватска, Превоз на текстил - Хрватска, Превоз на цели товари - Хрватска, Камиони за внатрешни превози - Хрватска, Превоз на неполни товари - Хрватска

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET