ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 4547 фирми

BENESCIO INFORMATIKA j.d.o.o. , ID 120491

    mr. Željko Ivančić , voditelj
Директен телефон: +385-1-461****
GSM: +385-91-191****
Факс: +385-1-230****
HR - Хрватска, , Zagreb

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Германија Италија Словенија Турција (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

VALJAONICA BAKRA SEVOJNO AD , ID 924547

    mrs. Senka Vesnic , nabavka
Директен телефон: ****
GSM: +381-65-868****
Факс: ****
RS - Србија, , Sevojno

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Aga-Cavad" kfm , ID 558518

    mrs. Cavahir Colakoglu , Patron
Директен телефон: +994-12-379****
GSM: +994-55-787****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Азејберџан Иран Кина Русија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Bule"bravarski obrt , ID 694726

    mrs. Zdenko Bučko , vlasnik
Директен телефон: +385-32-41****
GSM: +385-97-775****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Vukovar

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Германија Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Omega-05"EOOD , ID 144335

    mr. Tania Todorova , sekretar
Директен телефон: 359-431-6****
GSM: 359-894-65****
Факс: 359-431-6****
BG - Бугарија, , 6100 Kazanluk

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

034 Metal industry , ID 876191

    mr. Milan Jovicic , izvrsni menadzer
Директен телефон: 381-34-30****
GSM: 381-63-63****
Факс: 381-34-33****
RS - Србија, , 34000 Kragujevac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

100 LICA NAMEŠTAJ sztr , ID 157997

    mr. Ivanovic Ivan , vlasnik
Директен телефон: +381-64-229****
GSM: +381-64-229****
Факс: ****
RS - Србија, , Čačak

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

16 NOVEMBAR DOO , ID 801141

    mr. Bojan Vukoman , predstavnik prodaje
Директен телефон: +381-21-55****
GSM: +381-64-940****
Факс: ****
RS - Србија, , Novi Sad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (233)

1bay inşaat emlak ve dış tic ltd şti , ID 117852

    mr. hakan , direktör
Директен телефон: +****
GSM: +90-532-316****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2 EMME LTD , ID 134482

    mrs. Надежда Бойчева , секретарка
Директен телефон: +359-087-785****
GSM: +359-087-785****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Vidin

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Италија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3 VD DOO , ID 378980

    mr. Vladimir Vojinovic , Pomocnik Direktora
Директен телефон: +381-63-878****
GSM: +381-63-878****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D-METAL DOO , ID 112741

    mr. RASKO DRAGOJLOVIC , DIREKTOR
Директен телефон: ****
GSM: +381-60-071****
Факс: ****
RS - Србија, , Gornji Milanovac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3H Plastik , ID 733807

    mr. EYÜP ILGAZ , İHRACAT SORUMLUSU
Директен телефон: +90-212-551****
GSM: +90-539-378****
Факс: ****
TR - Турција, , Bahcelievler

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Велика Британија Германија Турција Финска (оќе 1)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

3k Hazırpencere - Mehmet Kosan (Sahis Firmasi) , ID 425590

    mr. mehmet koşan , Firma Sahibi
Директен телефон: +90-552-216****
GSM: +90-537-216****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Ирак Иран Турција
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3S INVEST DOO , ID 180337

    mrs. Nina Vucic Markovic , menadzer prodaje
Директен телефон: +381-18-458****
GSM: +381-60-027****
Факс: ****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со контејнер , Транспорт со камион платформа  

Меѓународни дестинации

Ирак Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4C d.o.o. , ID 127724

    mr. Tihomir Ćoh , Vlastnik
Директен телефон: ****
GSM: +386-40-57****
Факс: ****
SI - Словенија, , Maribor

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Словенија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4U DOO , ID 283799

    mr. Ademir Omerbegović , Direktor
Директен телефон: ****
GSM: +387-62-93****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Tuzla

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

7 AS BRANDA TEKSTİL SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ , ID 164470

    mrs. HİLAL KIRTEKE , MUHASEBE VE FİNANS SORUMLUSU
Директен телефон: +90-530-914****
GSM: +90-530-914****
Факс: +90-422-237****
TR - Турција, , Malatya

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Царински услуги , Воздушен превоз на товари , Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Авганистан Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

7 NOEMVRI AD , ID 394264

    mr. Risto Gjurov , komercijalist
Директен телефон: +389-75-304****
GSM: +389-34-213****
Факс: ****
MK - Македонија, , Гевгелија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Македонија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

7KITA AMBALAJ ÜRETİM VE DAĞITIM TİC.LTD.ŞTİ. , ID 290865

    mr. Numan KILKIL , Yetkili
Директен телефон: ****
GSM: +90-533-470****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A SO DOO , ID 241679

    mr. Hangya Gábor , Igazgató
Директен телефон: 381-24-87****
GSM: 381-24-87****
Факс: 381-24-87****
RS - Србија, , 24420 Kanjiža

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A TGAMA ELIT , ID 861044

    mr. Simeonov , upravitel
Директен телефон: 359-888-70****
GSM: 359-888-70****
Факс: 359-2-917****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&B Bettwaren , ID 104583

    mr. Bjoern Berger , Geschäftsführung
Директен телефон: +49-1523-194****
GSM: +49-1523-194****
Факс: ****
DE - Германија, , Aldingen

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Германија
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-CONI ALEKSANDAR DOOEL , ID 449645

    mr. Maja Conik , asistent
Директен телефон: +389-2-3217****
GSM: +389-70-27****
Факс: ****
MK - Македонија, , Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со кипер , Превоз на текстил , Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Германија Грција (оќе 8)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-STROY EOOD , ID 185217

    mr. Amzov , upravitel
Директен телефон: +359-752-8****
GSM: +359-893-39****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Gotse Delchev

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на градежни материјали , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Бугарија Грција Кина Романија (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Србија, Трговски фирми производители в Србија, транспортни фирми во Турција, Трговски фирми производители в Турција, транспортни фирми во Бугарија, Трговски фирми производители в Бугарија, транспортни фирми во Македонија, Трговски фирми производители в Македонија, транспортни фирми во Хрватска, Трговски фирми производители в Хрватска, Транспорт на градежни материјали, Превоз со кипер, Царински услуги, Воздушен превоз на товари, Превоз на текстил, Превоз на цели товари, Колективен превоз, Превоз со камион ладилник, Камиони за внатрешни превози, Превоз со контејнер, Транспорт на земјоделски производи, Камиони за меѓународни превози, Транспорт со камион платформа, транспортни фирми в Балкански полуостров, Трговски фирми производители во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Трговски фирми производители во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Трговски фирми производители во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Трговски фирми производители во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Трговски фирми производители Европа, транспортни фирми Азија, Трговски фирми производители Азија, транспортни фирми Африка, Трговски фирми производители Африка, Камиони за меѓународни превози -, Транспорт со камион платформа -, Превоз со кипер -, Колективен превоз -, Транспорт на земјоделски производи -, Камиони за внатрешни превози -, Превоз на текстил -, Камиони за меѓународни превози - Србија, Транспорт со камион платформа - Србија, Превоз со кипер - Србија, Колективен превоз - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Камиони за меѓународни превози - Турција, Транспорт со камион платформа - Турција, Превоз со кипер - Турција, Колективен превоз - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Транспорт со камион платформа - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET