ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 49992 фирми

APR M&M , ID 221777

    mr. Miroslav , Vlasnik
Директен телефон: +381600760985-021-76****
GSM: +381-060-076****
Факс: ****
RS - Србија, , Čelarevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.S Trans shpk , ID 632840

    mr. Auglent Shkembi , Administrator
Директен телефон: +355-42-32****
GSM: +355-68-200****
Факс: +355-42-32****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Германија Грција Италија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Abdurrezak Arslan , ID

    . Abdurrezak Arslan ,
Директен телефон: +9-0543833****
GSM: 05442384****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (8)

agc lojıstık , ID 169501

    mr. agcı yavuz , sahibi
Директен телефон: +995-555-19****
GSM: +995-532-368****
Факс: ****
GE - Џорџија, , batumi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Ерменија Иран (оќе 8)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AY YILDIZ NAKLİYAT , ID 192396

    mr. METİN PEHLİVAN , MÜDÜR
Директен телефон: +90-545-943****
GSM: +90-545-943****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Engin ERDOGAN , ID 211882

    mr. Hakan Basaran , Bas sofor
Директен телефон: ****
GSM: +90-532-720****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

IP ABDULLAEV S. S. , ID 133791

    mr. Saidbek , Administrator
Директен телефон: +996-556-444****
GSM: +996-556-444****
Факс: ****
RU - Русија, , Yekaterinburg

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Иран Казаџстан (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

JACIMOVIC DOO , ID 662419

    mr. Mladem Radovanovic , Disponent
Директен телефон: ****
GSM: +387-66-588****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Doboj

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Kızılkurt Nakliyat , ID 841744

    mr. Şinasi Kızılkurt , Çalışan
Директен телефон: +90-0545-263-2****
GSM: +90-0535-948-7****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmit

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на стакло , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

(оќе 11)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

LOGİTRANS LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK ORGANIZASYONU LTD. ŞTİ , ID 454542

    mr. EROL MISIRLI , Operasyon Müdürü
Директен телефон: +90-0216-660-1****
GSM: +90-543-236-6****
Факс: +90-0216-660 1****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт со камион платформа , Превоз со кипер , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Авганистан Азејберџан Ерменија Естонија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

MGP-TRANSGRUP , ID 690522

    mr. Ksenija , manager
Директен телефон: ****
GSM: +373-606-1****
Факс: ****
MD - Молдова, , Bender

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

mirish , ID 177333

    mr. Mirish , biznesmen
Директен телефон: +9****
GSM: +994-50-652****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Азејберџан
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Natura , ID 821446

    mr. Erdinç çalışıcı , İşveren
Директен телефон: ****
GSM: +90-532-273****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

San Sistem Lojistik Bilişim İletişim ve Güv.Sis.Ltd.Şti. , ID 853234

    mrs. İNCİ BOSTAN , OPERASYON
Директен телефон: +90-216-573-9****
GSM: +90-544-261-0****
Факс: +90-216-573 99****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Транспорт со камион платформа , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 31)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SC SOSO BUSINESS SRL , ID 183913

    mr. Izdrescu Sorin , Administrator
Директен телефон: ****
GSM: +40-766-41****
Факс: ****
RO - Романија, , Deva

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

SIA DIELLI , ID 659302

    mr. Ritvars Ansons , driwer
Директен телефон: +371-2-943****
GSM: +371-2-943****
Факс: ****
LV - Латвија, Valmiera

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Германија Данска (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

unitrans , ID 196855

    mrs. софио куправа , sale manager
Директен телефон: ****
GSM: +995-591-07****
Факс: ****
GE - Џорџија, , тбилиси

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Џорџија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Vurallar Tarım Pet San Tic Ltd Şti , ID 605502

    mr. Cahit vural , Müdür
Директен телефон: +****
GSM: +90-5448130363-533362****
Факс: ****
TR - Турција, , Mardin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

" SKANCARGOLINE" , ID 110162

    mr. Johansson Maxim , direktor
Директен телефон: 7-8142-74****
GSM: 7-911-662****
Факс: 7-8142-74****
RU - Русија, , 185509 Petrozavodsk

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија Русија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

" Zsaki - Trans Bt." , ID 942257

    mr. Csaba Palfi , direktor
Директен телефон: 36-20-266****
GSM: 36-20-266****
Факс: 381-24-53****
HU - Унгарија, , 6422 Tompa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ANOVIX-GRUP"SRL , ID 107394

    mr. Кузнецов Евгений , экспедитор
Директен телефон: 373-22-66****
GSM: 373-79-35****
Факс: 373-22-56****
MD - Молдова, 277060

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Argilacons" SRL , ID 485938

    mr. Andrian Untila , manager
Директен телефон: 373-6-931****
GSM: 373-6-931****
Факс: 373-22-40****
MD - Молдова, , 2062 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ASA" ltd , ID 677712

    mr. Anton Kalaydzhiev , manager
Директен телефон: 359-888-45****
GSM: 359-888-45****
Факс: 359-391-2****
BG - Бугарија, , 6400 Dimitrovgrad

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Autoprevoznik" Radovan Ćurčin , ID 816007

    mr. Radovan Ćurčin , Vlasnik
Директен телефон: 381-63-53****
GSM: 381-63-53****
Факс: 381-230-44****
RS - Србија, , 23300 Bašaid

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Романија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Avtoban" ltd , ID 515187

    mr. Dolenko , manager
Директен телефон: 380-44-501****
GSM: 380-50-583****
Факс: 380-44-531****
UA - Украина, , 04071 Kyiv

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Украина Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Турција, Транспортни фирми / Превозници в Турција, транспортни фирми во Молдова, Транспортни фирми / Превозници в Молдова, транспортни фирми во Србија, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во Русија, Транспортни фирми / Превозници в Русија, транспортни фирми во Џорџија, Транспортни фирми / Превозници в Џорџија, Превоз со контејнер, Превоз од склад до склад, Транспорт на стакло, Превоз со кипер, Колективен превоз, Транспорт со камион платформа, Куриерски услуги, Транспорт на земјоделски производи, Превоз со камион ладилник, Камиони за меѓународни превози, Превоз на текстил, Превоз на цели товари, Камиони за внатрешни превози, Превоз на неполни товари, транспортни фирми в Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Транспортни фирми / Превозници во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми Азија, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми Африка, Транспортни фирми / Превозници Африка, Превоз со кипер -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози -, Колективен превоз -, Превоз на неполни товари -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз од склад до склад -, Транспорт на земјоделски производи -, Превоз со кипер - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз од склад до склад - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Превоз со кипер - Молдова, Превоз на цели товари - Молдова, Камиони за внатрешни превози - Молдова, Колективен превоз - Молдова, Превоз на неполни товари - Молдова, Камиони за меѓународни превози - Молдова, Превоз од склад до склад - Молдова, Транспорт на земјоделски производи - Молдова, Превоз со кипер - Украина, Превоз на цели товари - Украина, Камиони за внатрешни превози - Украина, Колективен превоз - Украина, Превоз на неполни товари - Украина, Камиони за меѓународни превози - Украина, Превоз од склад до склад - Украина, Транспорт на земјоделски производи - Украина

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET