ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ПО КАТЕГОРИИ ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ)

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 7449 фирми

PORT TRANS LOGISTIKA , ID 196521

    mr. Vera Dzekunova , Logist
Директен телефон: +372-60-1****
GSM: +372-53-40****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Корабен транспорт на контејнери , Превоз од склад до склад , Пакетирање , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Германија Грција Естонија Индија (оќе 11)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"AG LOGITRANS" SRL , ID 770048

    mr. Anatolie Gheorghita , Director
Директен телефон: 373-22-55****
GSM: 373-22-6913****
Факс: 373-22-55****
MD - Молдова, , MD2032 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ALBA-3"EOOD , ID 176623

    mr. Betty Borisova , speditor
Директен телефон: 359-7116-****
GSM: 359-888-25****
Факс: 359-7116-****
BG - Бугарија, 10- Sofia, 2234 Petarch

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"AYDYN YYLDYZ" , ID 653584

    mr. Чарыев Хемра , генеральный директор
Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
TM - Туркменистан, , Туркменабат

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари , Шпедиторски услуги , Превоз на текстил , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Германија Казаџстан Кургистан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Flanutis-Trans" SRL , ID 128708

    mr. PAVEL,IURII , meneger logistica
Директен телефон: 373-22-31073****
GSM: 373-06-9971583-06900****
Факс: 373-22-32****
MD - Молдова, , 2075 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"FOROTRANSGRUP" , ID 851995

    mrs. Elena , manager
Директен телефон: 373-22-84****
GSM: 373-69-85****
Факс: 373-22-84****
MD - Молдова, , 2002 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Грција Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Железнички превоз на товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Moversauto - Intertransport" SRL , ID 161167

    mr. Даниела , Manager
Директен телефон: +373-68-69****
GSM: +373-68-69****
Факс: 373-22-60****
MD - Молдова, , 2038 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (378) Товари (4)

"NORDTRANS" , ID 387531

    mrs. Ирина , Менежер
Директен телефон: 373-683-9****
GSM: 373-683-9****
Факс: 373-247-5****
MD - Молдова, , 4720 Briceni

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"REA" - BELGRADE , ID 133126

    mr. TOMIC ZIKICA , ASSISTANT GENERAL MANAGER
Директен телефон: 381-11-213****
GSM: 381-63-162****
Факс: 381-11-214****
RS - Србија, , 11070 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"TIRCOM SERVICE" , ID 681914

    mr. Straistari Mihail , Manager
Директен телефон: 373-69-14****
GSM: 373-69-14****
Факс: 373-22-60****
MD - Молдова, , 2045 Chişinău

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"West Logistics" , ID 117645

    mrs. Jelena , Manager
Директен телефон: 370-52-05****
GSM: 370-52-05****
Факс: 370-52-05****
LT - Литванија, , LT-09116 Vilnius

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Литванија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''Janpol'' Małgorzata Piperek , ID 115291

    mr. Burak Belder , Lojistik Sorumlusu
Директен телефон: 48-52-331****
GSM: 48-723-79****
Факс: 48-52-331****
PL - Полска, , 86-122 Bukowiec

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,Radii C Trans\ , ID 208752

    mr. Vadim , Administrator
Директен телефон: 373-790-7****
GSM: 373-790-7****
Факс: 373-22-29****
RU - Русија, 2023

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

1.ZNAD a.s. , ID 643398

    . Mrs. Jana Procenko - ,
Директен телефон: +421-55-729****
GSM: 2****
Факс: ****
SK - Словачка,

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Словачка
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

16 Februar d.o.o , ID 104970

    mr. Vujadin Jankovic , Vlasnik
Директен телефон: 382-20-63****
GSM: 382-68-53****
Факс: 382-20-63****
RS - Србија, 81000 Podgorica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

16 FEBRUAR d.o.o , ID 433533

    mr. Vujadin Jankovic , Osnivac
Директен телефон: +382-20-63****
GSM: +382-68-89****
Факс: +382-20-63****
ME - Црна Гора, , Podgorica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24VIP LS , ID 128283

    mr. Leon Kozarić , Međunarodni Transportni Agent
Директен телефон: +387-33-756****
GSM: +387-63-990****
Факс: +387-33- 756****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Велика Британија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B LOGISTICS d.o.o. , ID 527725

    mr. Nikola Stanojević , disponent
Директен телефон: +381-60-606****
GSM: +381-60-606****
Факс: ****
RS - Србија, , Novi Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Корабен транспорт на контејнери , Куриерски услуги , Превоз со контејнер , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Италија Србија
Внатрешни дестинации

(оќе 14)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2B TRANS , ID 166009

    mr. Srdjan Ruzdic , Upravitel
Директен телефон: 389-70-32****
GSM: 389-70-32****
Факс: 389-32-39****
BG - Бугарија, , 2850 Shtit

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2BMI CARGO , ID 207563

    mr. Branko Neskovic , Manager
Директен телефон: +381-11-405****
GSM: +381-64-475****
Факс: 381-11-405****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (2) Товари (17)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Складирање , Шпедиторски услуги , Превоз со кипер , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2Mr OY , ID 188521

    mr. Raul Rahuoja , manager
Директен телефон: +372-5341-****
GSM: +372-5341-****
Факс: ****
EE - Естонија, , Kilksama

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Превоз со приколка со рамно лежиште , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Естонија Латвија Литванија (оќе 7)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3D d.o.o. , ID 168228

    mr. Dalibor Kajic , Disponent
Директен телефон: 387-63-44****
GSM: 387-63-66****
Факс: 387-32-88****
BA - Босна и Херцеговина, , 7223 Zepce

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Клучни зборови: транспортни фирми во Молдова, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Молдова, транспортни фирми во Србија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Србија, транспортни фирми во Босна и Херцеговина, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Босна и Херцеговина, транспортни фирми во Естонија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Естонија, транспортни фирми во Бугарија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, Превоз од склад до склад, Транспорт на градежни материјали, Превоз со контејнер, Шпедиторски услуги, Царински услуги, Корабен транспорт на контејнери, Превоз на неполни товари, Колективен превоз, Камиони за меѓународни превози, Превоз со камион ладилник, Превоз на текстил, Железнички превоз на товари, Превоз на опасни товари(ADR), Складишни услуги, Превоз на цели товари, транспортни фирми в Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Балкански полуостров, транспортни фирми в Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Източна Европа, транспортни фирми в држави от поранешна Југославија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во држави от поранешна Југославија, транспортни фирми в Јужна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) во Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми Азија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Азија, транспортни фирми Африка, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Африка, Шпедиторски услуги -, Превоз на цели товари -, Колективен превоз -, Превоз од склад до склад -, Превоз на неполни товари -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз со камион ладилник -, Превоз со контејнер -, Шпедиторски услуги - Молдова, Превоз на цели товари - Молдова, Колективен превоз - Молдова, Превоз од склад до склад - Молдова, Превоз на неполни товари - Молдова, Камиони за меѓународни превози - Молдова, Превоз со камион ладилник - Молдова, Превоз со контејнер - Молдова, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Превоз на неполни товари - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Превоз со контејнер - Србија, Шпедиторски услуги - Австрија, Превоз на цели товари - Австрија, Колективен превоз - Австрија, Превоз од склад до склад - Австрија, Превоз на неполни товари - Австрија, Камиони за меѓународни превози - Австрија, Превоз со камион ладилник - Австрија, Превоз со контејнер - Австрија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET