ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО КУРГИСТАН

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1992 фирми

"AYDYN YYLDYZ" , ID 653584

    mr. Чарыев Хемра , генеральный директор
Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
TM - Туркменистан, , Туркменабат

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Белорусија Германија Казаџстан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Шпедиторски услуги , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Воздушен превоз на товари , Корабен транспорт на контејнери , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Џорџија Авганистан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Превоз со камион ладилник , Царински услуги , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Азејберџан Бахрaин (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2015 ABAY TRANSPORT , ID 450546

    mr. mustafa abay , MÜDÜR
Директен телефон: +90-530-666****
GSM: +90-534-010****
Факс: +90-534-010****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Царински услуги , Превоз на цели товари , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Авганистан Австрија (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на текстил , Превоз со контејнер , Царински услуги , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

53 KALKAVAN ULUSLARARSI NAK. , ID 643793

    mr. recep , yetkili
Директен телефон: +90-532-0532057****
GSM: +90-532-057****
Факс: +90-532-057****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Азејберџан Казаџстан (оќе 2)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A EKİNCİLER , ID 105206

    mr. ABDULLAH EKİNCİLER , NAK
Директен телефон: +90-532-780****
GSM: +90-544-342****
Факс: ****
TR - Турција, , Kilis

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Складишни услуги , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јордан Џорџија (оќе 14)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A INTERMODAL B.V , ID 452086

    mr. Kadir Altinsoy , direktor
Директен телефон: +31-10-234****
GSM: +31-641-92****
Факс: +31-10-892****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Авганистан Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&G TRANSPORT , ID 169929

    mrs. Aleksandar Antonic , menadzer
Директен телефон: +381-15-56****
GSM: +381-66-15****
Факс: ****
RS - Србија, , 15226 Brdarica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Кургистан Белорусија Казаџстан Романија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 11)
Испрати порака Камиони (1) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Корабен транспорт на контејнери , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AA Lojistik Ulus.Dış Tic.Taş.Hiz.Şti. , ID 106942

    mr. ABDULLAH AKÇAKARA , Şirket Müdürü
Директен телефон: +90-532-212****
GSM: +90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , 07010 Antalya

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на стакло , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Азејберџан Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (134) Товари (3833)

AAG PAZARLAMA IC ve DIS TIC LTD STI , ID 952873

    mr. H.İbrahim Tosun , Lojistik sorumlusu
Директен телефон: +90-532-064****
GSM: +90-532-064****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Корабен транспорт на контејнери  

Меѓународни дестинации

Кургистан Јемен Џорџија Азејберџан (оќе 22)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Aaksakal lojistik LTD , ID 104304

    mr. ismail aksakal , şirket sahibi
Директен телефон: +995-592614203, 9053930****
GSM: +90532-5532484, 90532050****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tblis

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Транспорт на земјоделски производи , Превоз од склад до склад , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 55)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

aba , ID 119538

    mr. s , s
Директен телефон: +90-05438764706-0543876****
GSM: +90-05438764706-0543876****
Факс: ****
TR - Турција, , Gaziantep

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Кургистан Авганистан Ирак Казаџстан (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA TRANS TAŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. , ID 131351

    mr. HAMZA DEMİR , OPERASYON YÖNETİCİSİ
Директен телефон: +90-342-323****
GSM: +90-533-767****
Факс: ****
TR - Турција, , Gaziantep

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Ирак Казаџстан (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABAYLAR ULUS.TAŞ ve TİC.LTD.ŞTİ. , ID 164606

    mr. Muhittin Dönmez , Yönetici
Директен телефон: +90-326-221****
GSM: +90-506-130****
Факс: 90-326-221****
TR - Турција, , 31000 Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Казаџстан Катар Русија (оќе 3)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABI transport , ID 115431

    mr. Hilmi Bozduman , mudur
Директен телефон: +31-06-4343****
GSM: +31-06-4343****
Факс: ****
NL - Холандија, , Oss

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со контејнер , Складирање , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија (оќе 42)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABS TRANSPORT ULUS. TIC.SAN.LTD.STI. , ID 133642

    mr. seyfettin özdemir , işveren
Директен телефон: 90-532-545****
GSM: 90-532-545****
Факс: 90-342-323****
TR - Турција, , 27000 Gaziantep

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Велика Британија Казаџстан Русија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Açılım Nak.Lojistik Ltd Sti. , ID 848672

    mr. Ergün şülekoğlu , Sahip
Директен телефон: +90-0535-027-4****
GSM: +90-0535-027-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Џорџија Азејберџан Белгија (оќе 7)
Внатрешни дестинации

(оќе 9)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Кургистан Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) , Складирање , Превоз со цистерна ...  

Меѓународни дестинации

Кургистан Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1992 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Кургистан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија, Превоз на цели товари - Кургистан, Транспорт на градежни материјали - Кургистан, Превоз со кипер - Кургистан, Превоз со камион ладилник - Кургистан, Камиони за меѓународни превози - Кургистан, Превоз на текстил - Кургистан, Превоз на опасни товари(ADR) - Кургистан, Царински услуги - Кургистан, Железнички превоз на товари - Кургистан, Шпедиторски услуги - Кургистан, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Железнички превоз на товари -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Царински услуги -, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Железнички превоз на товари - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Царински услуги - Турција, Камиони за меѓународни превози - Русија, Превоз на текстил - Русија, Превоз со камион ладилник - Русија, Превоз на цели товари - Русија, Шпедиторски услуги - Русија, Железнички превоз на товари - Русија, Превоз на опасни товари(ADR) - Русија, Царински услуги - Русија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET