ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО КИНА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1265 фирми

"Aga-Cavad" kfm , ID 558518

    mrs. Cavahir Colakoglu , Patron
Директен телефон: +994-12-379****
GSM: +994-55-787****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Кина Азејберџан Иран Русија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Day & Night Logistics" Pawel Palacz, Maciej Rozanski , ID 770708

    mr. Maciej Rozanski , Boss
Директен телефон: +48-512184409-51218****
GSM: +48-512184409-51218****
Факс: +48-616785279-51218****
PL - Полска, , Slubice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Амалски услуги , Превоз на неполни товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Кина Австрија Белгија Бугарија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 17)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Превоз на неполни товари , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Џорџија Авганистан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24VIP LS , ID 128283

    mr. Leon Kozarić , Međunarodni Transportni Agent
Директен телефон: +387-33-756****
GSM: +387-63-990****
Факс: +387-33- 756****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со контејнер , Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Кина Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Складирање , Превоз со контејнер , Превоз на текстил , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-MC ŠPED DOO , ID 154580

    mr. Miodrag Cvetanović , direktor
Директен телефон: +381-11-264****
GSM: +381-65-234****
Факс: +381-63-25****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Кина Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 18)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A HANDLER INTERNATIONAL LOGISTICS CO LTD , ID 371358

    mr. Lee , manager
Директен телефон: +86-0755-2291****
GSM: +86-189-0903****
Факс: ****
CN - Кина, , Shenzhen

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Кина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт со камион платформа , Шпедиторски услуги , Превоз со кипер , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Џорџија Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-STROY EOOD , ID 185217

    mr. Amzov , upravitel
Директен телефон: +359-752-8****
GSM: +359-893-39****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Gotse Delchev

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз со кипер , Транспорт на градежни материјали  

Меѓународни дестинации

Кина Бугарија Грција Романија (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со камион ладилник , Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.D. DAUTI KOMERC , ID 582656

    mrs. Zuhra Iskenderler , export-import menager
Директен телефон: +389-22-55****
GSM: +389-70-26****
Факс: +389-22-55****
MK - Македонија, , 1000 Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Кина Албанија Босна и Херцеговина Грција (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.S Trans shpk , ID 632840

    mr. Auglent Shkembi , Administrator
Директен телефон: +355-42-32****
GSM: +355-68-200****
Факс: +355-42-32****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Кина Албанија Германија Грција (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари , Корабен транспорт на контејнери , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.V.R. General Trading LLC , ID 159703

    mr. Artur Margaryan , Mananging Director
Директен телефон: +971-50-453****
GSM: +971-50-453****
Факс: ****
AE - Обединети Арапски Емирати, , Dubai

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Корабен транспорт на контејнери , Амалски услуги , Транспорт на градежни материјали , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Кина Џорџија Египет Ерменија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AAA CHINA LIMITED , ID 161809

    mr. Ivan luo , Freight Manager
Директен телефон: +86-0775-2588****
GSM: +86-0755-2588****
Факс: ****
CN - Кина, , Shenzhen

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари , Пакетирање , Превоз со контејнер , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Кина
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AAA CHINA LIMITED , ID 266338

    mr. Felix , Manager
Директен телефон: ****
GSM: +86-0755-2265****
Факс: ****
CN - Кина, , Shenzhen

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
 

Меѓународни дестинации

Кина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт со камион платформа , Транспорт на градежни материјали , Превоз со контејнер , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Јемен Јордан (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (0)

ABC Logistics OÜ , ID 963585

    mrs. Julia Schmidt , sea department
Директен телефон: +372-6-65****
GSM: +372-58-08****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Складирање , Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Кина Австрија Белгија Белорусија (оќе 37)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC Logistics OÜ , ID 796398

    mrs. Nadezhda Adler , директор
Директен телефон: +372-53-00****
GSM: +372-53-00****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Кина Германија Естонија Полска (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABLE FORWARDERS GmbH , ID 111653

    mr. Sergey Melianchuk , Verkaufsleiter
Директен телефон: ****
GSM: +375-29-610****
Факс: ****
BY - Белорусија, , Minsk

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со камион ладилник , Превоз со контејнер , Превоз на неполни товари , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Кина Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 33)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (3)

ABONEX, s.r.o. , ID 143948

    mr. Ing. Peter Formela , Business director
Директен телефон: 421-53-417****
GSM: 421-53-417****
Факс: 421-53-417****
SK - Словачка, , 05201 Spišská Nová Ves

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер , Корабен транспорт на контејнери , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Џорџија Австрија (оќе 57)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABSOLUT LOGISTIC , ID 166006

    mr. Sergey , specialist
Директен телефон: +7-923-750****
GSM: +7-923-750****
Факс: +7-923-750****
RU - Русија, , Barnaul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Корабен транспорт на контејнери , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Кина Азејберџан Ерменија Полска (оќе 3)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Accuracy Service Company Limited , ID 260737

    mr. John Chan , GM
Директен телефон: +86-0755-3322****
GSM: +86-0755-3322****
Факс: +86-0755-3309****
CN - Кина, , 518001 Shenzhen

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Кина Ерменија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACFLEX DOO , ID 133697

    mr. Dragisa Zivkovic , Direktor
Директен телефон: +381-35-827****
GSM: +381-65-202****
Факс: +381-35-27****
RS - Србија, , Jagodina

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Кина Германија Русија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Кина Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1265 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Кина, транспортни фирми Източна Азија, транспортни фирми Азија, Шпедиторски услуги - Кина, Превоз на текстил - Кина, Царински услуги - Кина, Амалски услуги - Кина, Превоз од склад до склад - Кина, Колективен превоз - Кина, Куриерски услуги - Кина, Превоз на опасни товари(ADR) - Кина, Транспорт на земјоделски производи - Кина, Превоз на цели товари - Кина, Транспорт на земјоделски производи -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Превоз на текстил -, Амалски услуги -, Царински услуги -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Куриерски услуги -, Транспорт на земјоделски производи - Русија, Превоз на опасни товари(ADR) - Русија, Превоз на текстил - Русија, Амалски услуги - Русија, Царински услуги - Русија, Колективен превоз - Русија, Превоз на цели товари - Русија, Куриерски услуги - Русија, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Превоз на текстил - Турција, Амалски услуги - Турција, Царински услуги - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Куриерски услуги - Турција

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET